ד"ר מאיה רוזמן

צ'יפס, הפעם בלי רגשות אשם

חפצים בנשנוש טעים לסוף השבוע? • ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון נפלא ופשוט למדי לצ'יפס בטטה במיקרו שיסגור לכם את הפינה • מתכון לשבת


סוף השבוע כבר כאן, וזו הזדמנות נפלאה ליהנות מנשנוש טעים וממכר, אך מבלי לחוש שהגזמנו עם צריכת הקלוריות. הפעם, חלקה עמנו מתכון לצ'יפס בטטה שטוב בכריכים, או סתם ליד סדרה טובה. 

מרכיבים:

  • בטטות בכמות הרצויה

אופן ההכנה:

  • מקלפים את הבטטות לרצועות בעזרת קולפן
  • פורסים על נייר מגבת
  • מכניסים למיקרו ל־40 שניות

שימו לב: אין סיכון בריאותי ממשי או רעילות באכילת בטטה חיה, בניגוד למשל לתפוח אדמה לא מבושל שיכול להכיל סולנין רעיל. אפשר לאכול אותה גם בלי בישול – פשוט לא תמיד נעים או נוח לעיכול. כדאי לשים לב שבמידה ואוכלים כמות גדולה, עלולים לחוש גזים, נפיחות או אי נוחות, במיוחד אצל אנשים עם מערכת עיכול רגישה. 

בתיאבון! 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
16/05/2025
צ'יפס בטטה
צ'יפס בטטה
Paris