סוף השבוע כבר כאן, וזו הזדמנות נפלאה ליהנות מנשנוש טעים וממכר, אך מבלי לחוש שהגזמנו עם צריכת הקלוריות. הפעם, חלקה עמנו מתכון לצ'יפס בטטה שטוב בכריכים, או סתם ליד סדרה טובה.
שימו לב: אין סיכון בריאותי ממשי או רעילות באכילת בטטה חיה, בניגוד למשל לתפוח אדמה לא מבושל שיכול להכיל סולנין רעיל. אפשר לאכול אותה גם בלי בישול – פשוט לא תמיד נעים או נוח לעיכול. כדאי לשים לב שבמידה ואוכלים כמות גדולה, עלולים לחוש גזים, נפיחות או אי נוחות, במיוחד אצל אנשים עם מערכת עיכול רגישה.
בתיאבון!