כיכר השבת

אין כמו ריח של לחם טרי לפתיחת סוף השבוע • ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון ללחם קישואים שיעשה לכם את השישי שבת • מתכון לשבת


החגים מאחורינו, וסוף השבוע לפנינו. מתחשק לכם משהו בריא וקליל? ד"ר מאיה רוזמן חלקה עמנו מתכון ללחם קישואים שיפתח לכם את השישי שבת בנעימים. 

מרכיבים:

  • 4 ביצים
  • 3 זוקיני מגורדים
  • רבע כוס שמן זית
  • כוס קמח שקדים
  • כוס שיבולת שועל
  • חצי כוס קמח
  • אבקת אפייה 
  • 3 כפות גרעינים
  • 3 כפות שומשום 
  • כף פסיליום 
  • כפית פסטו
  • מלח

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון/ מערבבים את היבשים והרטובים בנפרד, ומאחדים את התערובות
  • אופים למשך כחצי שעה ב־170 מעלות 

בתיאבון! 

כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות. 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
31/10/2025
לחם קישואים
לחם קישואים  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris