אין כמו ריח של לחם טרי לפתיחת סוף השבוע • ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון ללחם קישואים שיעשה לכם את השישי שבת • מתכון לשבת
החגים מאחורינו, וסוף השבוע לפנינו. מתחשק לכם משהו בריא וקליל? ד"ר מאיה רוזמן חלקה עמנו מתכון ללחם קישואים שיפתח לכם את השישי שבת בנעימים.
מרכיבים:
- 4 ביצים
- 3 זוקיני מגורדים
- רבע כוס שמן זית
- כוס קמח שקדים
- כוס שיבולת שועל
- חצי כוס קמח
- אבקת אפייה
- 3 כפות גרעינים
- 3 כפות שומשום
- כף פסיליום
- כפית פסטו
- מלח
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון/ מערבבים את היבשים והרטובים בנפרד, ומאחדים את התערובות
- אופים למשך כחצי שעה ב־170 מעלות
בתיאבון!
כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
31/10/2025
לחם קישואים  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן