ד"ר מאיה רוזמן

"החלבון בג'לטין הוא לא איכותי"

מהם היתרונות והחסרונות של אכילת ג'לטין ובאילו מזונות יש חלבון איכותי רב יותר?

המאזין סיפר כי הוא אוכל ג'לטין על מנת לצרוך חלבון. מה חושבת על כך ד"ר מאיה רוזמן?


משתמשי האתר, שימו לב!
מעתה, הנגינה באתר אינה אוטומטית. להאזנה, יש ללחוץ על כפתור ה־Play בנגן שבראש העמוד.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
06/07/2018
הישארו מעודכנים

מאיה רוזמן
מאיה רוזמן