מצרכים:
שקית פול ירוק קפוא
שקית תחתיות ארטישוק קפואה
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 בצל לבן קצוץ
כף שמיר קצוץ
לרוטב:
4 כפות צ'ילי מתוק
2 כפיות לימון כבוש
מלח, פלפל, שום גבישי
אופן ההכנה:
מרתיחים את הפול והארטישוק, מסננים ומצננים.
בינתיים מקפיצים בכף שמן זית את הפלפל והבצל כמה דקות עד שקצת מתרכך.
מוסיפים אל הפול והארטישוק, מוסיפים את השמיר ואת חומר הרוטב, ומערבבים היטב.
בפול ירוק יש 67 קלוריות במאה גרם, מנה של 2 כוסות סלט כזה מכילה 140 קלוריות ו-11 גרם חלבון, מנה כזו יכולה להחליף מנת חלבון בארוחה אם רוצים.
ואם רוצים כמות יותר קטנה – 11 קלוריות בכף אחת של סלט.